Flow-talpmasszázs tanfolyam

MASSZŐRI ÖNMEGVALÓSÍTÁS

A talp fájdalommentes de alapos átmasszírozásával minden szervhez eljuthatunk harmonizálva azt.

A flow-talpmasszázs tanfolyamon megszerzett tudással,  lágy -és közepesen erős fogásokkal megtanulod harmonizálni a szervezet energiapályáit.

👉 Fájdalommentes feltöltődés és regeneráció. A vendégeid imádni fogják!

Kascsák Ármin
Gyógymasszőr

@flowmasszazs_hu

Masszázs oktató

2012-ben végeztem gyógymasszőrként, és azóta is elhivatottan masszírozok. 2019 óta tartok flow-svédmasszázs tanfolyamokat, idén pedig a flow-talpmasszázs elfáradásmentes és hatékony fogásait is megtanítom neked.

Fedezd fel a fantasztikus, benned rejlő flow-talpmasszőrt.

Adj a vendégeidnek olyan flow talpmasszázst amiben te is feltöltődsz!

A talp átmasszírozása az egész testre hat.

A masszázs pontok a talpon különböző szervekkel és szervrendszerekkel vannak összefüggésben, és amellett hogy ez a tanfolyam nem a reflexológiai pontok erős nyomásáról szólnak, mégis a talp alapos átmasszírozása különösen jótékony hatással van az egészségre.

Ha kaptál már finom talpmasszázst, tudod, hogy utána az egész tested újjászületik, beindulnak méregtelenítő folyamatok, és te magad is sokkal kiegyensúlyozottabban érzed magad a utána.

Örök kérdés:

hogyan ne fáradj el masszázs közben!

Mint ahogy a flow-svédmasszázs tanfolyamon is megtanulsz elfáradásmentesen masszírozni, úgy a flow-talpmasszázs célja is az, hogy akár órákon át tudj masszírozni, anélkül, hogy elfáradnál.

Ezt a különleges képességet csak kiemelt figyelemmel támogatva, kis létszámú tanfolyami csoportban tanulhatod meg, ahol egyéni figyelmet kapsz a fogások finomításában!

Talpmasszázs-tanfolyam-Budapesten

Végzett tanfolyami hallgató

óra masszírozás

év masszőri tapasztalat

vendég/nap, elfáradásmentesen

Itt az oktatás minősége nagyságrendekkel túlmutat az olcsóbb masszázsiskolákon. Limitált létszám.

Az árverseny nem érdekel, mert a célom a kiválóság. Lehet, hogy nem ez a legolcsóbb tanfolyam, de ez az, ami az életed legjobb masszőri továbbképzése lehet.

A maximum 8 fős tanfolyamon egymáson gyakoroltok, így amikor a csapat fele fekszik, 4 emberre tudok fókuszáltan figyelni és mindenkinek egyénileg mutatom meg a fogásokat, odamenni, segíteni.

A nap végére garantáltan ráérzel a fogásokra, én pedig ragyogó szemű masszőröket látok majd, akik szintén szeretni fogják ezt a szakmát, úgy ahogy én. 🙂

A lehető legteljesebb gyakorlati tudást szeretném átadni neked, amit az elmúlt 10 év során megszereztem.

Az itt megszerzett készségek szükségesek lesznek, legyen szó arról, hogy hobbiból masszírozod a szeretteidet, vagy akár profi masszőrként dolgozol.

hozd ki magadból a legtöbbet ezzel a különleges talpmasszázs tanfolyammal!

 

Mit várhatsz egy egynapos tanfolyamtól?

3 fontos dolgot kell tudnod!

Amikor én masszőrnek tanultam, az én tanárom nem jött oda hozzám, hogy javítson a fogásaimon.

A válasz mindig az volt: ” gyakorlat teszi a mestert”.

A Flow-talpmasszázs tanfolyamaimon mindenki egyéni figyelmet kap. Ha valamit lehet javítani a technikádon, odamegyek és segítek!

Pont ezért te jobban fogsz masszírozni egy nap után mint sok masszőr fél évvel egy hagyományos nagycsoportos talpmasszázs tanfolyam után!

Egymást gyorsítjátok fel a tanulásban!

A tanfolyam során a folyamatos visszajelzések » az önbizalmad és a tudásod is fejlesztik. Aki pedig a vendéged, ő a tapasztalásból is tanulja a fogásokat, érzi melyik fogás milyen érzés, így ő is egyre tapasztaltabb, tudatosabb masszőrré válik!

Elképesztően felgyorsítjátok egymást a fejlődésben, és emiatt a folyamat miatt is lehetséges az, hogy már nap végére úgy érzitek hogy jobb masszázst kaptatok, mintha hivatásos, tapasztalt régóta masszírozó masszőrhöz mentetek volna.

Későbbi gyakorló napok

Ha most jelentkezel, lesz lehetőséged részt venni a gyakorló napokon, vagyis eljöhetsz ismételni és ugyanúgy részt tudsz venni a teljes tanfolyamon! Ennek jelképesen 10.000 FT a díja alkalmanként és egész nap ott leszel velünk.

Így a tanfolyam lehetővé teszi hogy a befizetett tanfolyami napon kívül több ismétlő napra el gyere és:

 • ismételj, mélyítsd a tudásod,
 • gyakorolj, finomíts a technikáidon
 • több visszajelzést kapj!

Ha komolyan érdekel a masszőr szakma, itt fantasztikus lehetőséget kapsz arra hogy +1 tanfolyami napon gyakorolj és egyre jobbá válj! Közben pedig minden tanfolyamon egyre több személyre szabott segítséget kapsz!

Gyakorló nap

Gyakorló nap

ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Miért a Flow talpmasszázst tanuld meg?

t

Flow-talpmasszázs vagy hagyományos talpmasszázs tanfolyam vagy talpreflexológia?

A hagyományos talpmasszázs a svédmasszázs fogásaiból indul ki, amit a legtöbb helyen a mai napig ugyanúgy tanítanak.

Amit pedig én tanítok neked, azt 10 év masszőri tapasztalat érlelte. Tudatosan napról napra fejlesztettem a fogásaimat, amikor elfáradtam mindig figyeltem a testem, mit csinálhatnék jobban.

Sok önfejlesztéssel és tudatos fogásgyakorlással sikerült elérnem hogy képes legyek akár 2-3 órán át talpat masszírozni egy-egy vendég esetében, anélkül hogy elfáradnék! A vendégeim imádják, és én is!
Ezt a tudást kapod te meg a Flow-talpmasszázs tanfolyamon.

Még egy talpreflexológus erősebben nyom rá a talp reflexpontjaira, amitől a szervezet stresszhelyzetbe kerül, és így indulnak be a gyógyító folyamatok, én személy szerint inkább a finom harmonizálásban hiszek. Súlyos szervi elváltozások természetesen drasztikusabb módszereket igényelnek. De mint ahogy nem vagyok orvos, így ennek megfelelően a flow-svédmasszázs és a flow-talpmasszázs fogásaim tökéletesen kielégítik a vendégeim egészség és jólét iránti igényeit.

Örök kérdés:

Hogyan ne fáradj el masszázs közben!

A legtöbb masszőr elfárad a masszírozásban, de a megfelelő masszázs technika és tudatos odafigyelés segít hogy sokáig tudj masszírozni.

A továbbfejlesztett flow-talpmasszázs ezekre az alapokra épít,

 • továbbfejlesztett, helyes testtartással,
 • kifinomultabb fogásokkal,
 • rád hangolva, a testi adottságaidhoz alakítva, és
 • a sikeres masszőr attitűddel felturbózva.

Az egyéni oktatási metódussal segítségével gyorsan megtanulod az elfáradásmentes flow-talpmassztázst és nap végére magaddal viszed a profi masszázshoz szükséges esszenciális tudást.

 

Válj nagyszerű Flow-talpmasszőrré!

Z

10 évnyi gyakorlati masszőr tapasztalat vár rád

Tanuld meg a Flow-talpmasszázs fogások általam továbbfejlesztett hatékony változatát. Tarts velem, és hosszú éveken át fogsz tudni élvezettel, hatékonyan, és örömmel talpat masszírozni!

Z

Több mint 400 sikeresen végzett hallgató

Remek tanfolyami hangulatban. Magabiztos masszőr tudást fogsz elsajátítani. Ez a tudás örökre veled lesz!

Z

A későbbiekben is számíthatsz rám!

A tanfolyam után a zárt facebook csoportunkban további segítséget kérhetsz. Remek masszőr közösségben leszel!

Z

A 3 legjobb dolog a tanfolyamokon:

 • Kis létszám,
 • személyreszabott = figyelembe veszem az egyéni adottságaidat,
 • speciális, elfáradásmentes technikák.
flow-talpmasszázs vizsga után

„ Juss el egy magabiztosabb masszőr szintig! ”

POZITÍV

Értékelések

Kedves Ármin,
leülepedett az a rengeteg tudás, amit kaptam vasárnap, mostmár tudom, mi hogy volt, a jegyzetből is emlékszem a dolgokra.

Nagyon örültem, hogy végre személyesen is tudtunk találkozni, elvégezhettem a tanfolyamot, tanulhattam Tőled. Nagyon jól éreztem magam egész nap! Azt vártam, hogy fizikailag fogok nagyon elfáradni, de meglepetésemre teljesen felfrissülve értem haza, azonnal hozzá tudtam volna kezdeni egy masszázsnak 😀

Végtelenül hálás vagyok a rengeteg tudásért, a plusz ötletekért, tippekért, tanácsokért, és az egész napos odafigyelésedért, amivel körülvettél minket, és emiatt ilyen inspiráló közegben tudtunk tanulni 🙂  Remek volt a hangulat, a tanulótársamat is nagyon jól választottad ki, klasszul együtt tudtunk dolgozni vele is – maximálisan meg voltam elégedve mindennel, amit csak kaptam Tőled.smile

Sok siker kívánok Neked a továbbiakra, és majd élek a lehetőséggel, hogy ha elakadok, hívlak, kérdezek.

G. Ildi

Svédmasszőr

ELŐNYÖK

Flow svédmasszázs tanfolyami előnyök

Szeretném hogy ezen a különleges masszázstanfolyamon megszerezd a lehető legprofibb masszőr tudást  amit én 10 év tapasztalatából gyűjtöttem.

Ennek megfelelően terveztem meg a tanfolyami tematikát, és limitáltam a hallgatói létszámot is maximum 4-8 főre. Egymáson gyakoroltok, és a gyakorlás közben, a “vendégeitek” folyamatosan tanulnak a ti fogásaitokból, én pedig mindenkihez egyénileg odamegyek, és fogásról fogásra átadom minden flow-talpmasszázs tudásomat.

KASCSÁK ÁRMIN

Masszázs oktató, Gyógymasszőr, Önismereti tréner

10 év tapasztalatából tanulod meg a lényeget:

Olyan gyakorlatias tudást szerzel, amivel:

 • magabiztosan és hatékonyan masszírozol majd,
 • könnyedén vállalhatsz munkát,
 • ráadásul  kíméletes, és profi technikákat tanulsz, amikkel egész nap tudsz majd jól masszírozni.

A 30.000 Ft értékű online videós bónuszok járnak a tanfolyam mellé:

A jelentkezésed megerősítése után azonnal megkapod e-mailben a tanfolyam teljes elméleti anyagát

+ olyan oktató videókat, amiket bármikor visszanézhetsz, ha valamit elfelejtesz, és frissen tarthatod a megszerzett tudásod!

Felbecsülhetetlen értékű mentor program:

 • Nem csak egy napig tart…
 • A később felmerülő kérdéseiddel nem leszel egyedül:
 • tanfolyam után mindenkinek merül fel kérdése, így később is bátran kérdezhetsz tőlem a zárt Facebook csoportunkban ha választ keresel.

Kapsz a tanfolyamon egy kiváló masszázst:

Akkor jó, ha te is kapsz masszázst!

 • így pontosan tudhatod, milyen fogások milyen érzést keltenek
 • melyik fogás esik igazán jól
 • mik lesznek a leghatékonyabbak

A tanfolyam után már tagja lehetsz a masszőr cserebere csoportnak, ahol masszőrök egymást masszírozva, szakmai tapasztalatokat osztanak meg egymással.

Ajándék videós bónusz anyagok!

Szerettem volna a lehető legtöbbet átadni a tanfolyami résztvevőknek, ezért az eddigi tanfolyamoknak a legértékesebb átbeszélt témáit, és különböző videós segédleteket dolgoztam ki a tanfolyami hallgatóimnak.

Ezeket a videókat bármikor vissza nézheted, akár hónapokkal később is!

tanuld otthonról a digitális bónuszokat!

Elfáradásmentes technika alapelvei [VIDEÓ]
Értéke: 10.000 FT

Ha mégis elfáradnál, ujjak, csukló, könyök, váll, akkor mit tegyél [VIDEÓ]
Értéke: 10.000 FT

Helyes masszázs fogás sorrend [VIDEÓ]
Értéke: 5.000 FT

Önkarbantartás masszőrként [VIDEÓ]
Értéke: 5.000 FT

Digitális bónusz videók teljes értéke: 30.000 FT

A videós bónuszokkal folyamatosan frissen tarthatod a megszerzett tudásodat!

SUPERMAN

Masszőri szuperképesség!

A te tudásod örökre a tiéd!

Mennyit ér, az újonnan megszerzett masszőri szuperképességed?

 • Ha bármelyik családtagodnak, barátodnak, szerettednek fáj a talpa, rossz kedvű, nem tud kikapcsolni, és egy kis plusz energiára van szüksége, a talpmasszázsoddal ott azonnal segíthetsz rajta, ez pedig megfizethetetlen!

Imádsz majd talpat masszírozni, és ha egy hónapban csak néhányat masszírozol, már gyorsan megtérül a tanfolyam ára.

Tanuld meg a Flow-talpmasszázs fortélyait!

TALPMASSZÁZS

Flow-talpmasszázs tanfolyami árak

Régi áron: 70.000 FT helyett 59.900 FT

| Júniustól már csak magasabb áron elérhető |

Érezd jól magad!

Minden Flow-talpmasszázs tanfolyam kellemes nyugodt környezetben, klimatizált helyiségben, jó hangulatban telik.

TANFOLYAMI IDŐPONTOK

( 1 napos flow-talpmasszázs tanfolyam )

 

Jelentkezz most!

Flow-talpmasszázs tanfolyami időpontok

Kezdés: 10:00
Befejezés: 18:00

SzombatHelyszín :

Evminov Gerincközpont – 1055 Budapest, Honvéd u. 38.

 

Szabad időpontok:

 • Május 18. Szombat.

További időpontok hamarosan!

Kiscsoportos, limitált tanfolyami létszám.

Jelentkezz időben, ne maradj le a szabad helyekről!

 

[A szabad időpontok csak 24 óránként frissülnek!]

Jelentkezz időben, hogy ne maradj le a helyekről!

A tanfolyam után 10 év tapasztalatával indulsz, és rengeteget fog fejlődni a masszőri önbizalmad.

A tanfolyam után tudni fogod a lépéseket masszőrként.

 

BUDAPEST, Evminov központ

Budapesti helyszín, Evminov központ

A rád szabott masszázs fogásokkal sokkal könnyebben megtanulod a neked való technikákat

Még más tanfolyamon csak végigtanulnád a fogás sorrendet…

Itt kis létszámú csoportban kiemelt figyelem mellett fejlődsz.

A fogások átadásánál figyelembe veszem az egyéni képességeidet, testi adottságaidat, és minden fogást részletesen elmagyarázok!

Itt egyetlen olyan fogást sem erőltetnek rád, ami kényelmetlen lenne a számodra.

Csak ami neked működik!

Az újonnan tanult technikáidat már a tanfolyamon személyre szabjuk, tökéletesítjük!

A számodra legjobban működő fogásokat fogod itt megtanulni!

 Mindezek eredményeképpen képes leszel könnyen, és rendkívül gyorsan elsajátítani a megfelelő fogásokat, és magabiztosan használni őket masszőrként.

Természetesen a gyakorlást semmi nem helyettesítheti, de nem mindegy, milyen alappal indulsz neki! Itt 10 év tapasztalatából kapod meg a lényeget, így te is sokkal gyorsabban fejlődhetsz a talpmasszázsban!

Tanulj a legjobbaktól és legyél te is profi masszőr!

svédmasszázs tanfolyami nap

A MUNKÁMRÓL

Értékelések

tanfolyami értékelések

Ezeket írták a tanfolyamról

Ármin nagyon gyakorlatias és jól használható tudást ad át a tanfolyamon, és ami számomra sokat jelentett, hogy felhívta a figyelmet a helyes testtartásra, hogyan kell az egyes masszázs elemeket kivitelezni, hogy az nekem hosszú távon se okozzon sérülést, ez szerintem nagyon fontos. Köszönöm.

Szabó Gábor

Reiki Mester

Masszázs tapasztalatok

Ezeket írták a masszírozásomról

Ármin saját, egyedülálló masszázs technikával rendelkezik, nem kategorizálható be kifejezetten egy masszázs típusba sem. Mindig személyre szabottan masszíroz, hangulattól függően végez különleges mozdulatokat, feltölt vagy épp megnyugtat, épp mire van szükség. A masszírozáshoz premium minőségű termékeket használ. Szuper élmény, garantált ellazulás, keresve sem lehet jobbat találni!!!

{

Zsófi

 

Dolgok amiket tudnod kell, ha még bizonytalan vagy

Nehéz lesz a vizsga?

A tanfolyamon folyamatosan vizsgázol, mert a folyamat nem az, hogy egész nap mondom a tananyagot, nap végén pedig kikérdezlek.

Ezen a masszázs tanfolyamon megmutatom lépésről lépésre a legjobb fogásokat, segítek, és magyarázok, közben együtt haladunk előre.

Ha elakad valaki, segítek , és csak úgy haladunk tovább ha az a fogás már rendben van.

Mi van ha nem tudok megtanulni mindent a nap végére?

Szerintem lehetetlen mindent szóról szóra megtanulni a nap végére, közben pedig minden motorikus mozgást tökéletesen elsajátítani.

Éppen ezért készítettem digitális bónusz videókat, így újra és újra felelevenítheted a megszerzett tudást.

Rengeteg kérdésem van a masszázs kapcsán. Ezekre is választ kaphatok ezen a tanfolyamon?

Ezen a különleges svédmasszázs tanfolyamon a lehető leggyakorlatiasabb tudást szeretném átadni neked. Ezért a fő hangsúly a masszázs fogásokon lesz.

Közben pedig jöhetnek a kérdések. A tudás bennem van, tehát bíztatlak, hogy kérdezz! 🙂

Nehéz lesz majd masszázs vendégeket szereznem?

Erről gyakran beszélünk a tanfolyamon. Nem tudok neked vendégeket garantálni, de segíteni fogok az elindulásodban.

Mennyire leszek magabiztos a tanfolyam után?

A masszőri magabiztosságod az egész tanfolyam alatt folyamatosan épülni fog.

Mindemellett a tanfolyam végén annyira leszel magabiztos, mint amennyire hajlandó vagy hinni magadban. 🙂

Itt a legjobb tudást kapod meg hozzá!

magabiztos flow-masszőr

Gy.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a tanfolyam összesen?

A Flow-svédmasszázs alaptanfolyam összesen 59.900 Ft.

Az tanfolyam díj tartalmazza:

 • Nyomtatható fogássorrend jegyzetet,
 • ajándék talpreflexológiai térképpel
 • digitális oktató videós bónuszokat: 30.000 FT értékben
 • vizsgadíj,
 • kiállított tanúsítványt 1 példányban, Magyar nyelven.

Nincs semmilyen plusz költséged.

A tanfolya teljes díja 59.900 FT. 

Miután a  jelentkezés megerősítéséhez befizetted a 19.900 FT-ot (előleg) , a helyszínen már csak a fennmaradó díjat (40.000 FT) kell rendezned.

Lehetséges talpmasszőrnek tanulni egyetlen nap alatt?

Ezen a masszázs tanfolyamon minden olyan tudást megkapsz, és még többet is, amire kezdő masszőrként szükséged lesz.

Ezt az e-mailt egy kedves végzett hallgatóm küldte nekem tanfolyami visszajelzésként:

Szia Ármin! Képzeld nagyon boldog vagyok, elképzelésemnél is jobban sikerült minden, ahogy terveztem.
Mikor meglett a tanúsítvány elkezdtem névjegykártyán gondolkozni.. masszőr ágyat rendeltem, olajok stb. 
egy hét leforgása alatt mind ez sikerült:D
elkezdtem ismerősöknek küldeni és a márciusi hónapban nagyon sokan eljöttek, volt aki életében először és volt aki visszatérően. Mára már van egy minimális vendégköröm és profitálok március végétől😍😍😍😍
Köszönök mindent! Igazad volt mindenben. Megfogadtam!

Kell valamilyen előképzettség a masszázs tanfolyamhoz?
Nem szükséges előképzettség, a tanfolyamon olyan tudásra tehetsz szert, amit bátran használhatsz majd a későbbiekben. 
A tanfolyamon szerzett tanúsítvánnyal dolgozhatok masszőrként?

A TEÁOR számok segítenek kategorizálni Magyarországon a különböző szakmákat.

 

Így például a 960401-es TEOR számmal (ez a szakmakód) lehet bejelenteni és végezni a svédmasszázst. Ez a TEÁOR szám, a Frissítő, relaxáló masszázs tevékenységet jelenti.

A svédmasszőr munkavégzés esetében, az egyéni vállalkozás indításakor be kell írnod a vállalkozás tevékenységi körébe ezt a kódot.

Ez a 960401-es tevékenység 2003 óta nem működési engedély köteles a helyi Önkormányzatnál, és nem ÁNTSZ engedély köteles.

Az itt megszerzett tanúsítvánnyal 2019 óta már több tucat tanfolyami végzett indított vállalkozást.

Jár valamilyen kötelezettséggel a jelentkezés?

Nem. A helyed csak akkor van biztosítva ha kaptál megerősítő emailt, és elküldted a tanfolyami előleget ami 19.900 FT.

Mire van szükség, mit hozzak a tanfolyamra?

Olyan ruhát, amiben kényelmesen masszírozol, és nem baj ha olajos lesz.

Amit feltétlenül hozz még: olyan törölköző, amivel téged takarhat majd a másik masszőr tanuló.

 

Papucs, vivőanyag, maszsázs ágy lesz a stúdióban.  🙂

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

A tanfolyami jelentkezésed a tanfolyami anyag megvásárlásával tudod biztosítani, ami 9.900 FT. A jelentkezés után e-mailben küldöm a részleteket.

FONTOS!
A jelentkezésed csak az jegyzet megvásárlása után lesz érvényes!

A 9.900 FT-os jegyzet ára levonódik a teljes összegből,  így a helyszínen csak a fennmaradó összeget kell fizetned.

Ha nem érkezne meg a megerősítő e-mail, nézd meg a spam / promóciók mappában is! Ha továbbra sem találnád, írj nekem a kascsak.armin@gmail.com címre.

Mi van ha mégsem tudok eljönni?
 • Lemondás legalább 14 nappal a kezdés előtt: vissza utalom az eddig befizetett teljes összeget.
 • Lemondás kevesebb mint 14 nappal kezdés előtt: az előleg bent marad, viszont ezt felhasználva el tudsz jönni egy következő (3 hónapon belüli) időpontra.
 • Lemondás 7 napon belül: ebben az esetben már sajnos nem tudunk mást találni helyetted, így elveszik a tanfolyami jelentkezésed előlege, és újra kell jelentkezned.
 • Lehetőség még az is, hogy elküldesz valakit magad helyett, aki szívesen jönne a te időpontodra.
Mit tegyek, ha nem találok olyan időpontot ami jó nekem?

Ha nem találtál olyan időpontot ami jó neked, akkor van lehetőség egyéni VIP tanfolyami időpontra. Ha csak ketten, vagy te egyedül jönnél, akkor is írj, hátha találunk megoldást.

 

Írj üzenetet az oldal alján, írd meg, hányan jönnétek, és pontosítunk a részletekről.

Lehet ajándékba adni a masszázs tanfolyamot?

Igen! Van rá lehetőség, hogy ajándékként add a tanfolyamot másnak.

 

 1. Ilyenkor el kell utalnod a tanfolyam díját, illetve
 2. az utalás közlemény részében be kell írnod, hogy kinek a nevére szól, illetve az illető elérhetőségét: email címet és telefonszámot.
 3. Ezután elküldöm email-ben az utalványt, amit odaadsz majd az ajándékozottnak.

FONTOS!
Az utalványok a vásárlástól számítva maximum 10 hónapon belül használhatóak fel.

Elégedettségi garancia!

Nagyon hálás vagyok a rengeteg pozitív tanfolyami visszajelzésért a hallgatóimnak, de ha te a tanfolyam végén esetleg úgy éreznéd, hogy nem erre számítottál, akkor mindenképpen beszéljünk róla.

Szeretném neked is a masszőri tudásom legjavát adni!

Ha nincs több kérdésed, várlak szeretettel a tanfolyamon!

Ha valami még nem tiszta, írj nekem!