A tested a lelked temploma. Bánj vele úgy, hogy érdemes legyen benne élni

Ármin masszázs | Budapest 1055. Honvéd u. 38. | Evminov Gerincközpont

📞 Telefon: 0620 322 3219

📍Helyszín: Bp 1055 Honvéd u. 38. Evminov Gerincközpont

Munkanapok: Szerda 10:00-20:00

Kascsák Ármin

Gyógymasszőr, Masszázs oktató, Önismereti Tréner

Masszőrként 2012 óta, msszázs oktatóként 3 éve tartok a Flow-svédmasszázs tanfolyamokat, ahol az elfáradásmentes technikákat, és sikeres masszőr szemléletet tanítok.

Csodálatos élmény a flowmasszázs-tanfolyamok tartása, de számomra ugyanilyen fontos hogy masszázs terapeutaként is aktívan segíthessek.

10 év tapasztalattal magam mögött, Flow-talpmasszázzsal, és még jónéhány kedvenc kezelésemmel várlak szeretettel de korlátozott kapacitással, szerdai napokon Budapesten a Evminov Gerincközpontban.

Miért a talpmasszázs a kedvencem?

Az emberi talp az, ahol legközvetlenebbül mutatkoznak meg szervi elváltozások, feszültségek és energetikai blokkok. Miközben a talpat masszírozom, és beszélgetünk, ezek mindegyikére hatással vagyok, fizikai, energetikai, és lelki szinten.

Zsófi szerint
Ármin saját, egyedülálló masszázs technikával rendelkezik, nem kategorizálható be kifejezetten egy masszázs típusba sem. Mindig személyre szabottan masszíroz, hangulattól függően végez különleges mozdulatokat, feltölt vagy épp megnyugtat, épp mire van szükség. A masszírozáshoz premium minőségű termékeket használ. Szuper élmény, garantált ellazulás, keresve sem lehet jobbat találni!!!
Adrienn szerint

Amikor Árminhoz érkezem masszázsra, kellemes zene, nyugodt környezet fogad. Mindig érdeklődik a hogylétemről, és megbeszéljük, ha fáj valami. A kezelést az adott szituációhoz igazítja. A masszázs kellemes, professzionális. Nem túl erős, nem túl gyenge. Segít az ellazulásban, hogy közben csend és nyugalom vesz körül. Mindig frissen, kipihenten távozom tőle 🙂

„Élj meg a masszázs során olyan nyugalmat, és harmóniát amilyenre mindig is vágytál!